Publiceret 20-03-2024

'Dét at jeg valgte Campus10 har gjort mig mere social med andre nye mennesker, og jeg har forbedret mig fagligt. Lærerne er gode til at forklare tingene på en måde, så man kan forstå det' .
Pernille, 10A

'For to år siden ville det have overrasket mig meget, at jeg nu skriver denne tekst på dansk - fordi netop dengang, kom jeg til Danmark uden at kende sproget, traditionerne og kulturen. Og selvfølgelig uden venner. Men efter jeg begyndte på Campus10, blev jeg meget overrasket over, da alle lærerne behandlede os elever ekstremt venligt og gjorde alt for at give os muligheder for at få viden. Det er en meget god oplevelse for mig, fordi disse to år har givet mig mulighed for at lære sproget og finde mange nye venner'.
Viktoriia, 10B

'Campus10 er et fint sted, hvor man kan være sig selv. Der er et godt fællesskab, hvor der er plads til alle. Fagligheden ligger på et godt niveau, hvor alle kan følge med - selv om man måske har det svært. Om morgenen mødes man med et smil, lærerne er søde og rare, meget hjælpsomme og altid klar på en god snak, hvis man har brug for det'.
Julie, 10C

'Campus10 er et fantastisk tilbud. Vi har virkelig oplevet, hvordan de unge mødes i øjenhøjde og der bliver taget store individuelle hensyn. Det har givet tryghed og stor effekt på lysten til at lære og på at deltage i undervisningen. Den udvikling vi har set på et halvt år, havde vi ikke turdet håbe på. Det gælder selvfølgelig på det faglige niveau, men faktisk i endnu højere grad på det personlige plan også' .
Tina, mor til Emma i 10A